El Drac de Terrassa es fa una selfie en el cartell de la Festa Major 2022

El Drac de Terrassa fent-se una selfie amb els principals monuments de la ciutat darrere seu. Aquesta és la imatge del cartell anunciador de la Festa Major 2022 que s’ha presentat aquest dimecres a l’era de la Masia Freixa. Una festa que aquest any recupera tota la normalitat d’abans de la pandèmia. El cartell ha estat seleccionat entre els treballs de l’alumnat de l’Escola Municipal d’Art i Disseny que han participat d’un procés de creació. La guanyadora d’aquesta edició ha estat Laura Ortiz.

Un cartell acolorit que convida a recuperar la presencialitat als carrers i participar en els grans actes de la festa gran de la ciutat. El programa oficial de Festa Major es presentarà d’aquí a vint dies. Mentrestant, algunes de les novetats passen per consolidar la plaça del Rector Homs com a espai per a la música clàssica i les corals o el Parc de Sant Jordi que esdevindrà un espai accessible amb nivells més baixos de llum i de so.

Tornen altres espais de Festa Major com el Jove a l’espai Vela, el Parc de Vallparadís per a la Festa Major infantil i l’espai Vapor que celebra el seu desè aniversari. Els focs artificials es mantenen com en l’edició pandèmica, repartits per cinc llocs disseminats per tota la ciutat.