El FC Barcelona renova el lateral terrassenc Mika Màrmol

El FC Barcelona ha fet oficial la renovació del lateral terrassenc de 17 anys Mika Màrmol, jugador del Juvenil “A”, però que passarà a ser del Barça “B” per disputar el play-off exprés d’ascens a la Segona Divisió “A”. No es coneixen els detalls de la renovació, però en el comunicat s’informa que aviat es farà l’acte protocol·lari de la signatura amb la duració del contracte i la clàusula de rescissió.

Màrmol va arribar al club blaugrana el 2006 en edat prebenjamí, però després de dues temporades al benjamí, va acabar marxant en l’etapa d’aleví quan el Barça li va comunicar que no comptava amb ell. El defensa egarenc va seguir la seva projecció al Jàbac, la Damm i de nou al Jàbac, per tornar posteriorment a les files blaugranes ja en edat juvenil al 2018.

Al Juvenil “B” es va fer amb un lloc en l’onze titular amb Franc Artiga. Aquesta temporada ha lluït amb el primer equip juvenil, disputant un total de 17 partits, i debutant també amb el Barça “B” de García Pimienta, amb qui ha jugat dos partits. Màrmol és internacional sub-19 i sub-20 amb la selecció espanyola.

[Font imatge: FC Barcelona]