El Festival de Circ de la Maurina estrenarà un espectacle de foc

La nova edició del Festival de Circ de la Maurina arribarà els dies 3, 4 i 5 de setembre amb la incorporació d’un nou espectacle de foc en el qual hi participaran alguns dels artistes que surten en els grups de foc de la ciutat. El Festival torna a combinar espectacles de gran format com el de les companyies franceses d’acròbates Col•lective Cabum i Entrenous, amb peces de petit format com les que aquest divendres assajava a Tub d’Assaig la companyia Filigranes.

En aquesta edició hi actuaran 8 companyies. Aquest any s’instal•larà una carpa al carrer de l’Infant Martí amb capacitat per a més de cent persones que cada migdia clourà la sessió de tallers matinal amb un espectacle familiar. Com és habitual el Festival es tancarà amb una gran Gala de Circ.

D’altra banda l’Associació de Circ Tub d’Assaig, organitzadora del Festival, està pendent de solucionar unes goteres al nou local que estrenaven ara fa un any. El pressupost per a l’onzena edició del Festival de Circ és similar al de l’any passat, uns 30.000 euros.