El Festival de Circ porta humor i malabarismes a la plaça Vella

El dimarts de Festa Major és dia de circ. La Gran Gala de Circ s’ha consolidat com un dels espectacles més populars de la Festa Major. Aquest any la Plaça Vella, un cop més, ha quedat plena de gom a gom per veure l’espectacle organitzat per l’Associació de Circ Tub d’Assaig 7.70. Ha estat un espectacle de circ familiar en el que han predominat l’humor i els malabarismes.

L’humor l’han posat els pallassos de Rhum i Cia, que també hi han afegit música i la participació del públic. Ells han estat els encarregats de posar el fil conductor a l’espectacle. Un dels moments àlgids ha estat l’aparició d’uns bombers, diguem-ne, poc ortdodoxos, que han delectat el públic amb un peculiar striptease.

La companyia Circo Los ha jugat amb malabars, utilitzant bitlles, cèrcols i monocicles.

Els equilibris han anat a càrrec de la parella Amer i Àfrica. Els cossos han estat l’única eina de treball, amb l’ajuda puntual d’uns blocs de palla i, fins i tot, de voluntaris del públic.

Ha tancat la Gala de Circ una habitual, Anna Plotnikova, que portat a l’escenari de la plaça Vella més equilibris, embolicant-se i desembolicantse amb cintes i teles.