El Festival de Circ torna aquesta cap de setmana al seu format habitual en la seva tretzena edició

El Festival de Circ torna al format habitual després de dues edicions adaptades a les limitacions de la pandèmia. El certamen arriba a la tretzena edició aquest cap de setmana i ho fa amb deu propostes, repartides en dos espais del seu entorn habitual, el barri de la Maurina. La majoria d’espectacles són al carrer Infant Martí mentre que els del vespre es traslladen a la plaça de l’Assemblea de Catalunya.

El tret de sortida el donarà la jove companyia francesa Hop Là! amb el seu primer espectacle, Urban. N’ha ofert un tast durant la presentació del festival.

A més d’aquesta, participen al festival el Col·lectiu TQM, Los Barlou, Lucas Ruiz Proz, la companyia La Bleda, Lumo Company i la companyia Duo’K’to.

La Gran Gala de Circ es farà dissabte, amb la intervenció de mitja dotzena d’artistes i companyies i diverses disciplines del món del circ. Tant divendres com dissabte al matí, Tub d’Assaig oferirà tallers familiars de circ.

El festival de Circ és organitzat per l’associació Tub d’Assaig amb la col·laboració de l’Ajuntament, el Departament de Cultura i el Mercat de la Independència.