El Festival de Jazz De Matadepera arriba a la segona edició

Matadepera acollirà la segona edició del Festival de Jazz De Matadepera el dissabte i diumenge, 8 i 9 de juny de 2024.
Aquest esdeveniment l’ha creat per l’Associació Fredi’s Jazz Band i esta organitzat per  l’Ajuntament de Matadepera. És un punt de trobada per als amants del jazz,  també és un espai per promoure el talent jove. Així, el certamen posa  una especial atenció als músics d’edats compreses entre els 10 i 12 anys.
Aquest any també es vol donar protagonisme als músics sènior que han dedicat la seva vida a aquest gènere musical.
A més, durant tot el festival, els assistents podran gaudir d’una variada oferta gastronòmica gràcies a la presència de dos Food Trucks, que complementaran l’experiència musical amb una selecció de menjar de qualitat.

Aquest festival és una oportunitat única, doncs, per gaudir de bona música, descobrir nous talents i compartir la passió pel jazz en un ambient acollidor i festiu.

Programa del Festival


DISSABTE 8

19:15h. a 20:00h. — Recorregut amb la New Orleans Dixie Jazz Band i convidats pels carrers del centre de Matadepera.

20:15h. a 21:00h. — Concert de la Coral del Casal de la Gent Gran, Coral d’Adults i també Combo Ni Swing de calaix de l’Escola Municipal Frederic Mompou de Matadepera.  Pl. de Cal Baldirò.

21:15h. a 22:00h. — Concert amb Roy Hargrove Tribute. Escenari principal, Pl. de Cal Baldirò.

22:30h. a 01:30h. — Jam Session Golfa a l’Hotel de Matadepera.

DIUMENGE 9

11:30h. a 12:30h. — Sortida de la Pl. del Casal de Cultura a més un  recorregut amb la New Orleans Dixie Jazz Band pel centre de Matadepera i arribada a la Pl. de Cal Baldirò.

12:30h. a 13:00h. — Concert dels Petits Dixie Fredi’s Jazz Band de l’Escola Municipal “Frederic Mompou” de Matadepera, a l’escenari principal.

13:15h. a 14:15h. — Concert dels Gumbo Jass Band a l’escenari principal de la Pl. de Cal Baldirò.

16:30h. a 17:30h. — Xerrades: “Un tomb pel jazz de casa nostre”  “L’actitud del músic amb la música: És conscient el músic de què fa quan toca un instrument?”. També el Col·loqui  : “Cap on va la música? Què opinen els músics joves del panorama musical actual?”.  

17:45h. a 18:45h. — Concert amb el grup All Stars Legends & New Young Talens a més d’una Jam Session a la Pl. del Casal de Cultura.

19:00h. a 19:15h. — Sortida de la Pl. del Casal de Cultura amb tots els músics tocant fins a l’escenari principal a la Pl. de Cal Baldirò.

19:30h. a 20:15h. — Concert i  també presentació en exclusiva del nou grup The Abstract Project amb repertori de temes d’Oliver Nelson. Escenari principal, Pl. de Cal Baldirò.

20:30h. a 21:30h. — Gran Concert de Cloenda de la 2a edició del FESTIVAL DE JAZZ DE MATADEPERA, amb la Fredi’s Jazz Band, a l’escenari principal.