El Festival de Jazz prepara l’edició 37 que es farà del 7 al 24 de març

Compte enrere de la propera edició del Festival de Jazz Terrassa, la que fa número 37, que se celebrarà entre el 7 i el 24 de març a diferents espais de la ciutat. El certamen mantindrà la Nova Jazz Cava com a centre neuràlgic amb concerts de club. Tanmateix el Centre Cultural Terrassa acollirà un dels concerts estel•lars de l’edició d’enguany i el jazz tornarà a estar present a places, patis i terrasses amb matinals de cap de setmana. L’oferta popular tindrà el seu moment àlgid amb la 20a edició del PícnicJazz, el 18 de març al Parc de Vallparadís.

Fidel al seu model habitual, es podran escoltar en directe figures del jazz nacional i internacional, molts dels quals donaran a conèixer a Terrassa les seves propostes més recents. També es mantindran trobades emblema del certamen com la “Nit de Blues”, Jam Sessions o el lliurament del 16è Premi Jazzterrasman.

Hores d’ara s’ultima el cartell artístic. Es confirmen algunes cites amb noms il•lustres de l’òrbita nord-americana. El debut al Festival d’un artista de culte, el pianista i compositor Steve Kuhn es perfila com un inici de cartell el 8 de març a la Nova Jazz Cava, on l’artista de Brooklyn presentarà el seu nou treball At This Time.

El que sí està del tot enllestit és el cartell anunciador del 37 Festival de Jazz Terrassa, obra del dissenyador gràfic terrassenc Santi Jordà.