El festival de punk-rock d’Ullastrell, el Tropical Riot, creix ‘de manera sostenible’ en la segona edició

El Tropical Riot és un festival de punk-rock i cerves artesana que va néixer l’any passat a Ullastrell. La proposta reunia algunes de les millors bandes locals i del país, com els tarragonesos Crim, i una mostra de cerveses fetes al Vallès. El públic va respondre i el festival va ser un èxit. Les 500 entrades disponibles es van exhaurir. Amb aquest bon precedent el 7 de setembre es farà la segona edició, impulsada per l’associació Tropical Punk.

En aquesta edició destaca la presència de noms internacionals. Els caps de cartell seran els suecs ‘No fun at all’, que porten més de 25 anys de trajectòria. També hi seran els danesos The Movement i els britànics Buster Shuffle. El punk-rock local estarà representat per Panellets, Violets, Encefálika FM, Disaster Jacks i La Inquisición. El principal reclam serà Eina, banda successora d’Inadaptats.

El Tropical Riot canvia d’ubicació i es farà a la pista coberta d’Ullastrell. L’organització, però, vol créixer de manera sostenible i fer un festival més diürn que nocturn. Els concerts principals començaran a les cinc de la tatrda. Però a partir del matí, a la piscina municipal, ja hi haurà DJ’s i concerts de caire acústic, com el de la terrassenca Aida Sstrings.