El Festival Didó de música i titelles arriba a la 3a edició amb novetats

El proper cap de setmana es celebrarà a la nostra ciutat el Tercer Festival ‘Titelles i Música’, impulsat pel CEM, Amics de la Música de Terrassa i l’Ajuntament.

Enguany coincidirà amb el cap de setmana de Sant Jordi, i ho farà amb força novetats, en la línia d’explorar sinergies amb d’altres agents culturals i educatius de la ciutat. Seran 3 dies d’intensa activitat, amb 2 tallers i 12 espectacles, de la mà de músics i titellaires d’arreu de Catalunya. Les representacions es faran a la sala d’actes del CEM, al Teatre Principal i en diversos espais a l’aire lliure. Aquest certamen té una particularitat: la combinació entre titelles i música, un fet gens habitual:

L’oferta d’espectacles és àmplia i variada. En destaca El Petit Piano (amb el repte d’omplir tot un Teatre Principal), Libèl•lula (de la Companyia Toti Toronell, d’una sensibilitat tan exquisida que farà les delícies de petits i grans) i La Rosa del Dot (una col·laboració entre els alumnes del CEM i de l’Institut de Viladecavalls).

En aquesta edició es lliurarà el Primer Premi Didó, en reconeixement a la trajectòria de persones o entitats vinculades al teatre, la música o la cultura, amb el rerefons dels titelles.

El Festival es complementarà amb la Fira d’Artesans Titellaires, la segona edició del GastroDidó (amb terrasses gastronòmiques ofertes per establiments del barri) i un espai de foodtracks.

Des de l’Ajuntament es valora la importància d’aquest certamen, perquè omple un buit en l’oferta cultural terrassenca i perquè contribueix a donar vida a un dels espais estratègics de la ciutat:

El Festival és i també hi col·laboren l’Associació Terrassa Centre i els Amics del Vapor Gran. Els organitzadors confien en consolidar-lo encara més en els propers anys, incorporant-hi espectacles per a adults o representacions de gran format.

Tota la informació a www.festivaldido.org