El Festival Didó de música i titelles recorrerà deu espais de la ciutat

Entre el 14 i el 23 d’octubre torna a Terrassa una nova edició del Festival Didó de Música i Titelles. Una proposta cultural de titelles i música en directe, adreçada a infants i famílies. Els espectacles es faran en una desena d’escenaris repartits per tota la ciutat. També hi ha tres propostes adreçades a infants de 0 a 3 anys. Un festival molt arrelat a la ciutat i únic a Europa per les seves característiques.

L’acte d’inauguració serà el 14 d’octubre al Centre d’Ensenyament Musical, el CEM, al Passeig del Vapor Gran, durant el qual es farà entrega del premi Didó de l’Any a Mirna Vilasís, responsable de la companyia Samfaina de Colors. Una companyia que presenta «Sense Lluna» al teatre Principal el dia 22. Una coproducció sobre l’harmonia i l’equilibri universal a través de la música. Un altre dels espectacles destacats és Tomasa, una gran titella de tres metres d’alçada manipulada per quatre persones. Tomasa farà un cercavila pel centre i per Ca n’Anglada.

En aquesta setena edició del Festival Didó també hi participen les companyies Cacauet Teatre, Binixiflat o la Mà de l’artista, entre d’altres. La majoria d’espectacles són gratuïts a excepció de dos a 4 euros i els del Teatre Principal i el Teatre Alegria que costen 9 euros. L’organització a càrrec de l’Associació d’Amics de la Música de Terrassa, l’escola de Música CEM i amb el suport de l’Ajuntament i la Generalitat ha comptat amb un pressupost de 30.000 euros.

Festival Didó 2

Festival Didó 3