El Festival Holi torna a omplir Vallparadís de color i alegria

Explosió de colors al Parc de Vallparadís amb una nova edició del Holi Festival de Terrassa. Es tracta d’una celebració d’origen hindú que tradicionalment serveix en alguns països asiàtics per donar la benvinguda a la primavera. En aquest cas, prop d’un miler de terrassencs, generalment de perfil jove, s’han reunit aquest diumenge al Torrent de la Font d’en Sagrera per gaudir d’aquesta activitat festiva amb danses culturals i molta rauxa.

La celebració ha començat a les 11h del matí, a l’escenari Vela del Parc de Vallparadís. Després de realitzar el corresponent compte enrere, els participants, vestits de blanc, han llançat a l’aire el seu grapat de pols holi. Un esclat d’eufòria presidit per una gran atmosfera multicolor, amb tots els assistents gaudint del moment màgic sota una pluja cromàtica. Després d’aquest clímax, la festa continua ja amb la roba tenyida de colors alegres i amb més balls, jocs i corredisses per tal de gaudir al màxim de la jornada matinal.

L’activitat ha estat organitzada per l’associació de batucada Terrassamba i durant tota la setmana, els participants han pogut adquirir els saquets de colors en un punt de venda anticipada, habilitat al Parc Vallès. Un carregament de municions inofensives per celebrar l’arribada del clima primaveral envoltats de la millor companyia.