El festival Límbic d’Òmnium portarà a Terrassa prop de 50 propostes de creació contemporània

El 27 i 28 de maig Terrassa es convertirà en un gran escenari de creació contemporània amb una cinquantena de propostes de la mà d’Omnium. Hi celebra la primera edició del festival Límbic, sota la direcció artística de La Sullivan.

Aquest neix amb voluntat descentralitzadora i cada any canviarà de localitat. Per la primera edició, Òmnium ha tingut en compte la riquesa cultural de Terrassa, on va obrir la primera delegació territorial.

La programació s’ha presentat aquest dimarts en un podcast des d’un escenari en forma de bombolla, obra de l’artista Marc Serra. Totes les activitats són en català i gratuïtes per democratitzar i universalitzar la cultura. En algunes hi haurà limitació d’aforament i caldrà reservar lloc.

El festival Límbic s’inaugurarà divendres 27 a la plaça Vella amb espectacles de carrer i concerts fins a mitjanit. A La Torre del Palau s’hi faran intervencions artístiques i musicals breus i al Vapor Ventalló actuarà Blanca Llum Vidal i la companyia de dansa LaSadcum. També hi haurà representacions a la placa Didó i a la placeta de la Font Trobada.

Dissabte tota l’activitat del Límbic es trasllada del Centre al Parc de Vallparadís des de la plaça del Rector Homs fins l’escenari Vela, a Can Palet. Actuaran, entre d’altres, Arox i Galgo Lento, Ginestà, Sílvia Albert i Antònia Vicenç i la companyia de circ Eia.

Quan acabi la primera edició del festival Límbic Òmnium anunciarà on es farà la segona, la primavera de l’any que ve.

El cartell s’ha donat a conèixer amb una campanya que s’ha gravat íntegrament a diferents espais de Terrassa i que adjuntem més avall. En podeu consultar tota la programació clicant aquí.