El Festival Simbiòtic porta al Teatre Alegria una obra totalment accessible, «Órdago a la grande»

El Teatre Alegria ha acollit aquest diumenge una representació 100% accessible. L’obra “Órdago a la grande” ha servit per portar a Terrassa el Festival Simbiòtic, una programació teatral adaptada a tot tipus de diversitat funcional: subtítols, llenguatge de signes, audiodescripció, bucle magnètic per a les persones amb pròtesi auditiva i fins i tot una visita tàctil prèvia a la funció perquè les persones amb dificultats visuals es familiaritzessin amb l’escenari. “Órdago a la grande” també incorpora personatges invidents i sordmuts, però, més enllà d’aquests elements inclusius, és una obra com ho podria ser qualsevol altra: amb un tema central tan universal com la mort, el text pretén ser un elogi al fracàs.

En el retorn del teatre a la ciutat després d’unes setmanes d’obligat tancament, a més d'”Órdago a la grande” el Teatre Alegria també ha recuperat la programació infantil. Ho ha fet dissabte a la tarda amb “Mobilus“, una representació multidisciplinar i molt visual de la companyia Addaura basada en l’univers de l’artista estatunidenc Alexander Calder.

Al mes de desembre, tres espectacles més tancaran la temporada de Terrassa Arts Escèniques: “Potser no hi ha final” dissabte vinent al Teatre Alegria, “El fabuloso museo de Lulú Cologne” diumenge 13 al Teatre Principal i finalment una versió lliure de “La gavina” de Txékhov el diumenge dia 20, també al Principal.