El Festival TNT 2018 busca arribar a nous públics amb un itinerari ‘teens’ i música electrònica

El Festival TNT – Terrasa noves tendències té una vocació expansiva, que reflecteix molt bé el programa de l’edició d’aquest any, presentada a Barcelona aquest divendres. Expansió pel territori: per primera vegada sortirà als barris, concretament a La Maurina, i de Terrassa, amb dues representacions a Ullastrell i Matadepera. Però, sobretot, el que busca el TNT és expansió del públic, fer que l’espectacle de nova creació sigui més popular. A les propostes que ja existien englobades dins l’itinerari ‘kids’, aquest any s’hi afegeix el ‘teens’, i s’incrementa la presència de la música electrònica, destacant el duet barceloní Nuu, format per Aida Oset i Guillem Llotje.

En total, del 27 al 30 de setembre s’oferiran 50 representacions que inclouen 10 coproduccions, 12 estrenes absolutes i 33 espais teatrals, algunes d’ells al carrer, com Quan les parets parlen, una radiografia visual i sonora de Terrassa.

El TNT serà un any més la referència de la innovació escènica i una bona mostra n’és l’espectacle inaugural, que serà una estrena a l’estat: Cold Blood, una aventura microescènica de producció belga, que navega entre la microdansa i el cinema, creada per Jaco Van Dormael i Michèle Anne de Mey.

Entre les coproduccions destaquen noms com els de Pablo Gisbert, Juan Navarro, Txalo Toloza i Laida Azkona (Navarra), Sílvia Ferrando,Cristina Celada i Gloria March o David Espinosa. Matarile Teatro, David Fernández, Maureen López (Sasha Waltz), , Rodrigo Cuevas i la Agrupación Señor Serrano són altres dels noms destacats de la programació.