El Festival TNT 24 avança el nom de vuit artistes per aquest setembre

A l’espera de que es faci pública tota la programació al juliol, el Festival d’arts escèniques TNT24 anuncia els primers noms dels artistes que hi participaran.

Així, s’esperen les últimes propostes d’Alberto Cortés, un dramaturg i creador de Màlaga que aposta per la performance i la renovació teatral. També l’actriu Núria Corominas, vinculada al mateix CAET, a més d’haver treballat per la Sala Becket, Can Felipa o l’Àtrium, entre d’altres.

El Conde de Torrefiel, un grup que experimenta la condició del teatre del segle XXI, arribarà amb propostes on s’actualitza text, moviment i so. Han participat al Temporada Alta o al Grec amb la creació d’espectacles a partir de diversos elements escènics.

Norberto Llopis és un artista valencià que treballa al límit de la coreografia, la performance o el pensament i la investigadora cultural de l’estil urbà angolès Inés-Sybille Voodunes, es podran veure a Terrassa.

Com també a Nilo Gallego, un músic que experimenta amb el so creant performances participatives. El Festival TNT24 Terrassa se celebrarà entre el 26 i el 29 de setembre en diferents espais de la ciutat.

 

[Font imatge: @elcondedetorrefiel]