El Festival TNT busca arribar a més públic amb nous espais, noves disciplines i propostes locals

Tot és a punt per a l’onzena edició del TNT. A només uns dies del seu inici, el Centre d’arts escèniques de Terrassa ha ofert un petit tastet del festival, que comença dijous vinent. Les novetats més importants d’aquest any tenen a veure amb la intenció d’expandir-se a la recerca de nous públics. Nous espais com el barri de La Maurina o la població veïna d’Ullastrell, noves disciplines com la música o un nou itinerari pensat per a adolescents en són alguns exemples.

Aquest TNT, que comença dijous 27 de setembre i finalitza el diumenge 30, compta amb molta presència terrassenca a la seva programació. La jove companyia formada per antics estudiants de Batxillerat escènic de l’Institut Torre del Palau, Rectangle Negre, presenten una acció performativa de 12 hores ininterrumpudes a la plaça de la Torre del Palau. El Teatre Principal acollirà també una producció terrassenca a càrrec de L’embarral, que per primer cop s’atreveixen amb un espectacle per a tot tipus de públic. Llac és una història molt poètica amb titelles i música en directe que s’entrellacen creant una dansa visual i sonora. En l’apartat musical el nou centre de creació de la nostra ciutat, La Lluerna, oferirà sessions de música electrònica de petit format.

A l’acte hi ha assistit l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, acompanyat del tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado. L’alcalde ha destacat la importància d’aquest certàmen per a la projecció de la nostra ciutat.

El Festival TNT és ja una cita ineludible per a tots als amants de la creació contemporània i tot un referent a Catalunya de les arts en viu més innovadores del panorama escènic. Apunteu bé: del 27 al 30 de setembre.