El físic i professor Jaume Pujol busca respostes sobre la vida després de la mort

L’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa ha donat el tret de sortida aquest dijous a la tarda del programa de l’Aula Gran del present curs.

Ho ha fet amb la xerrada del físic i poeta professor de la Universitat Politècnica de Catalunya, Jaume Pujol Ramo. La conferència ha portat com a títol “Que hi ha desprès de la mort.

El ponent s’ha basat a partir de l’experiència personal de la pèrdua de la seva dona degut a un càncer. Aquesta pèrdua li va provocar un interès per tal de trobar evidències científiques sobre la vida després de la mort en una aproximació que no partís de cap pressupòsit religiós.

En la conferència, ha partit de la hipòtesi que la mort és el naixement a una altre existència i que això no és una qüestió de creure si no una qüestió de coneixement. Jaume Pujol ha exposat les diferents etapes que hi ha després de la mort aportant nombrosos exemples. També ha explicat algun dels estudis que s’han dut a terme per demostrar la vida que hi ha després de la mort.