El Fòrum d’Empreses de l’ESEIAAT torna a mostrar el talent politècnic en la seva dissetena edició

Rècord amb una setantena de participants en el Fòrum d’Empreses de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa. La 17a edició d’aquest fòrum universitari arriba plenament consolidada com un dels espais d’interrelació més importants del país entre empreses, estudiants i titulats. Per primera vegada surt de les instal·lacions de la UPC per ubicar-se en un espai cedit per la ciutat, la plaça Hedy Lamarr, això si, en ple campus universitari.

El fòrum posa de manifest l’interès creixent del teixit empresarial per captar el talent politècnic que surt d’aquesta escola, professionals altament qualificats per formar part d’equips de treball multidisciplinaris, liderar-los, generar nous projectes, innovar, afrontar reptes i cercar solucions eficients i eficaces davant qualsevol tipus de desafiament laboral.

Foto Forum Empreses Esiaat

L’ESEIAAT és l‘escola d’enginyeria més gran de Catalunya i una de les cinc més grans de l’Estat, amb més de 4.200 estudiants matriculats. Cada any s’hi graduen un miler d’enginyers. Una bona notícia si es té en compte que en 10 anys el país necessitarà 200.000 professionals d’aquest sector.

És per això que l’interès per participar en aquest fòrum és tant important tant per a les empreses com per als futurs enginyers que, ja en els primers cursos, comencen a tenir clar quin és el tipus de feina que busquen.

A l’ESEIAAT, prop del 90 % dels titulats troben feina els sis primers mesos després de graduar-se, i set dels 10 graus d’enginyeria que ofereix compten amb un 100 % d’inserció laboral.