El Fred Festival no assoleix l’èxit esperat, però l’organització es mostra satisfeta

El Fred Festival tanca la seva primera edició sense assolir un gran èxit, encara que l’organització es mostra satisfeta i confia en consolidar-se en les pròximes edicions.

El nou festival de música de petit format ha comptat amb un cartell molt divers de reconeguts artistes del panorama musical català i espanyol.

El grup terrassenc Sense Sal, que porta ja més de 200 actuacions en tot el país i 6 treballs a l’esquena, ha iniciat gira al Fred Festival per presentar el seu nou projecte “La sortida”.
L’escenari també ha vibrat amb els nous treballs del cantautor Nil Moliner, de Ramon Mirabet, i de la banda barcelonina Delafé amb el seu nou single “Adrenalina”.

La cantant Suu, recentment guardonada amb el Premi Enderrock al millor disc revelació pel seu treball “Natural” no s’ha volgut perdre la festa, com tampoc ho han fet els bascos Zea Mays.

El ritme l’han posat els Dalton Bang, amb hits dels anys 70 fins als temes més actuals, el grup de músics de Matadepera i Terrassa, Atretz, i els DJ Madraasso i Tilt&Galix DJs.