El futbol femení pren el protagonisme l’1 de maig amb una nova jornada al Municipal de Can Parellada

Més d’un centenar de noies d’entre 6 i 14 anys de Terrassa i de la seva demarcació participaran el proper dimarts 1 de maig al matí a la 6a Jornada de Futbol Femení, que organitza la Federació Catalana de Futbol. Hi ha 15 seus a tot Catalunya. L’escenari a la nostra ciutat tornarà a ser el Municipal de Can Parellada.

Aquest dimecres s’ha fet la presentació d’aquesta iniciativa, que va néixer precisament fa sis anys a Terrassa amb l’objectiu de promoure el futbol femení. Tot i que s’espera que gran part de les participants siguin futbolistes ja federades en algun club, s’espera que a la jornada també s’apropin noies que vulguin practicar per primer cop aquest esport. Per aquesta raó s’organitzaran diferents exercicis, en funció del nivell de cada noia, i partits amistosos.

Durant la jornada hi ha previst la presència de dues jugadores professionals, l’egarenca del FC Barcelona Vicky Losada i Anna Bové, que ha format part de la selecció catalana sub-18. La inscripció és gratuïta. Ja es poden fer a través del web futbolfemeni.com, però també presencialment el mateix dia. L’objectiu de la Federació és seguir incrementant el nombre de fitxes femenines, que aquesta temporada ha augmentat un 10% respecte la passada. Catalunya lidera el rànquing de futbolistes federades, doblant la segona comunitat autònoma, Andalusia.