El futbol sala del Terrassa FC, liderat per Diego Blanco, começarà a rodar amb tres equips de base

Després de crear-se la secció femenina, el Terrassa FC aposta també pel futbol sala. La temporada vinent el club egarenc s’inicia en aquesta modalitat amb tres equips de base: un prebenjamí, un benjamí i un aleví, tot i que l’objectiu és que es formin algun més abans que comenci a rodar la pilota. Les inscripcions ja estan obertes.

El responsable de la nova secció és Diego Blanco, sens dubte el jugador egarenc de futbol sala més reconegut, amb 17 anys de professional a la 1a Divisió. L’acompanyarà Àlex Borrego. De fet Diego s’ha emportat al Terrassa FC l’estructura i els jugadors de la seva escola, que entrenava a les instal•lacions de l’Èpic Casino, a Matadepera. Això sí, els equips estaran federats i deixaran de competir als Jocs Esportius Escolars.

El naixement d’aquest nou projecte passa per revitalitzar de nou el futbol sala a la ciutat. L’objectiu és que d’aquí dos anys s’aconsegueixi completar totes les categories de base, fins el juvenil, sense descartar la creació d’un equip amateur. El futbol sala del Terrassa començarà a entrenar al Poliesportiu de Les Arenes, tot i que els seus responsables esperen una resposta municipal per poder disputar els partits com a local en un recinte cobert de la ciutat.