El futur alcalde de la ciutat es tracta en el programa Debat Obert

El Partit Demòcrata europeu de Catalunya i Terrassa en Comú, han acostat posicions de cara a la futura governabilitat de l’Ajuntament de Terrassa. Així ho han mostrat en el programa de política local Debat Obert que els espectadors de Canal Terrassa podran seguir aquest dijous a dos quarts de nou del vespre i en repetició demà a dos quarts de tres de la tarda.

Mentre que el PdCAT es mostra disposat a votar a Xavi Matilla com a l’alcaldable de Terrassa en Comú, i quedar-se a l’oposició, el portaveu municipal de la formació d’esquerres l’inclou als nacionalistes en un futur Govern local de concentració. Per la seva banda el partit dels socialistes en boca del molt problable candidat a l’alcaldia, l’alcalde accidental Alfredo Vega, ha negat que els socialistes hagin perdut força per governar la ciutat.

ERC-MES manté la seva aposta de formar part d’un govern amb les forces d’esquerres, a excepció del PSC pel seu suport al 155 i per ser corresponsables en l’empresonament del Govern de la Generalitat. Ciutadans i el Partit Popular constaten el mal moment del PSC per governar i han volgut aprofondir en els diferències que separen els partits que proposen un govern alternatiu.