Equip Gimnàstic Terrassa

El Gimnàstic Terrassa debuta amb un tercer lloc a la Lliga Iberdrola

La ciutat de Salt va acollir aquest passat cap de setmana la primera fase de la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística femenina. El Gimnàstic Terrassa es va fer amb la tercera posició de la Primera Divisió, només superat pel guanyador, Les Moreres d’Esplugues, i el Xelska de Mallorca.

L’equip egarenc va completar una més que notable actuació, tot i presentar-se amb baixes. Es va notar el bon moment de forma al quan hi arribaven Claudia Villalba i Clara Navarro. Villalba, després de la seva participació amb la selecció espanyola a Cottbus, va obtenir la tercera millor puntuació individual i Navarro, la setena.

Més enllà d’aquestes dues gimnastes, la resta d’integrants del Gimnàstic Terrassa va rendir a un gran nivell en els diferents aparells, tot i la seva joventut. És el cas d’Iris Espigares, malgrat competir amb una lesió al peu, Victoria Valeros, Claudia Boada, Laura Garcia, Noa Granados, Lucía González i Abril Puig.

El Gimnàstic Terrassa, amb l’equip més jove de la competició, va brillar especialment en barra d’equilibri, en la qual va aconseguit la millor puntuació. Amb aquesta actuació, l’equip terrassenc té opcions d’optar al títol. Els quatre primers de les dues fases preliminars es classifiquen per a la final. La segona fase tindrà lloc al maig.

Equip Gimnàstic Terrassa

Equip del Gimnàstic Terrassa, a Salt (Font imatge: Club Gimnàstic Terrassa)

Villalba i Rifà, amb la selecció

Més enllà del campionat, l’egarenca Claudia Villalba i el també terrassenc Oriol Rifà han estat convocats amb la selecció espanyola per competir al Torneig DTB-Pokal d’Alemanya, que se celebrarà del 18 al 20 de març a Stuttgart. Villalba formarà part de l’equip sènior i Rifà, del júnior.