El Gimnàstic Terrassa militarà a la Primera Divisió de la Lliga Iberdrola

El Club Gimnàstic Terrassa va sumar dos podis al Campionat de Catalunya de Clubs de Gimnàstica Artística Femenina, que es va celebrar diumenge a Salt. L’equip egarenc es va proclamar campió en la màxima categoria, nivell Via Olímpica 9-10, mentre que el conjunt de Vila Olímpica 1-2 va finalitzar tercer.

Grans resultats doncs per a l’entitat egarenca, que competirà en la màxima categoria, la Primera Divisió, en la nova Lliga Iberdrola. La competició, que es divideix en tres categories, Primera, Segona i Tercera, neix amb la voluntat de celebrar jornades de manera regular com qualsevol altre esport.

El Gimnàstic Terrassa militarà a Primera, consagrant-se entre els vuit millors clubs de l’Estat, després d’acabar sisè en la fase classificatòria disputada també a Salt. L’entitat va participar amb les seves 8 millors gimnastes: Marta Sànchez, Claudia Villalba, Clara Navarro, Tara Mancebón, Mariona Fu Sacristán, Carla Martín, Iris Espigares i Irene Ambrosio.

En aquesta Primera Divisió, Catalunya estarà representada per tres entitats més, el Salt Gimnàstic Club, el CG L’Hospitalet i l’Egiba de Manresa, mentre que els altres tres clubs són el Xelska de Mallorca, Los Cantos Alcorcón de Madrid i el Sur de Sevilla.

Superada aquesta primera fase classificatòria, s’organitzaran dues de preliminars i la final, durant els mesos de febrer, abril i juny.