Gimnàstic Terrassa Liga Iberdrola 2a Fase 3

El Gimnàstic Terrassa segella la classificació per a la final a quatre de la Liga Iberdrola

El passat cap de setmana es va celebrar a Gijón la segona fase de la Liga Iberdrola de Gimnàstica Artística Femenina en la qual es decidien els equips classificats per a la final de la competició, els descensos i les promocions. El Club Gimnàstic Terrassa va segellar la seva classificació per a la final a quatre, que es durà a terme al juny.

El Gimnàstic Terrassa partia d’una excel·lent actuació en la primera fase, en la qual va assolir la tercera posició, i compareixia a aquesta segona fase amb l’objectiu de poder confirmar la seva classificació per a la final amb un equip molt jove. Davant d’equips amb la majoria de gimnastes sènior, les terrassenques només en tenien dues a les seves files, Claudia Villalba i Clara Navarro, acompanyades de les joves del planter, que han après a competir al màxim nivell.

La competició del Gimnàstic Terrassa va ser més irregular, penalitzat sobretot per algunes errades en el seu primer aparell, les assimètriques, que les situava en darrera posició a l’inici de la competició. Però el quadre egarenc va aconseguir sobreposar-se en posteriors aparells i gràcies a una major regularitat va poder finalitzar aquesta segona fase en sisena posició, a tocar del quart i cinquè lloc.

Gràcies a aquest sisè lloc, i combinat amb el tercer de la primera fase i els resultats d’altres equips, el Gimnàstic Terrassa va aconseguir 14 punts en la classificació que li garanteixen la quarta posició final, per darrera de Les Moreres, Xelska i Egiba. L’objectiu és poder lluitar pel podi.

Gimnàstic Terrassa Liga Iberdrola 2a Fase 2

Equip del Gimnàstic a Terrassa que ha competit a Gijón (Font imatge: Club Gimnàstic Terrassa)