El Gimnàstic Terrassa segueix a l’elit de la gimnàstica artística femenina

El Club Gimnàstic Terrassa continuarà a l’elit de la gimnàstica artística femenina. Va assolir la permanència a la Primera Divisió, en la fase final de la Lliga de Clubs Iberdrola disputada el passat cap de setmana al pavelló del Pla del Bonaire.

Sense la lesionada Laura Gamell i amb una destacada actuació de Clàudia Villalba i Clara Navarro en els exercicis de terra, el Gimnàstic Terrassa va sumar 179,917 punts, quedant per davant de Los Cantos Alcorcón, que va assolir l’ascens a la màxima categoria, i el CGA L’Hospitalet, que va consumar el descens a Segona.

Més enllà del resultat esportiu, cal destacar també l’èxit organitzatiu de la competició, tota una prova de foc per al Gimnàstic Terrassa des de la seva arribada a Bonaire. A més el pavelló es va omplir durant la jornada de dissabte a la tarda, quan es va disputar la final, amb animació per al públic i exhibició de parkour.

El títol de Primera va recaure en el CGE Les Moreres. El club d’Esplugues de Llobregat va sumar 194,866 punts, superant el Club Egiba de Manresa, plata, i el Xelska balear, que defensava el títol aconseguit el 2020 i que es va haver de conformar amb el bronze.

Podi Fase Final Lliga Iberdrola Gimnàstica

Podi de la fase final de la Lliga de Clubs Ibedrola

Animació Fase Final Lliga Iberdrola Gimnàstica

La competició va comptar amb la presència del Dr. Flo com a speaker i animador

Parkour Fasef Inal Liga Iberdrola Gimnàstica

El Parkour, disciplina pel qual aposta el Gimnàstic Terrassa, va tenir els seus minuts d’exhibició

Laura I Miquel À. Gamell

L’egarenca Laura Gamell no va poder competir per una greu lesió de genoll