El Girona FC s’adjudica als penals la desena edició del Torneig Aleví Manolo Guerrero

El Girona FC es va adjudicar dissabte la desena edició del Torneig Aleví Manolo Guerrero, que va organitzar la UFB Jàbac i Terrassa a les instal·lacions de Les Palmeres i de Can Jofresa. Una competició que va aplegar equips de les quatre províncies, entre ells els planters de clubs professionals com Barça, Espanyol i el mateix Girona.

Com era d’esperar, la millor adaptació de les joves promeses a les mides reglamentàries del futbol-11 va donar alguna sorpresa en la fase de grups. En l’”A” el Barça va encapçalar la classificació, però en el “B” ho van fer els amfitrions, tot i tenir a Espanyol i Girona en el seu grup.

El Jàbac va passar l’eliminatòria de quarts de final, derrotant el Gimnàstic de Tarragona, tot i que va caure en semifinals amb el vencedor per 2 a 0. En canvi l’EF Gavà, últim del grup “B”, va anar passant rondes, derrotant el Barça en semifinals als penals, fins plantar-se en una disputada final.

El partit va acabar amb empat a 0. El Girona va disposar de les millors ocasions en el primer temps, mentre que els del Baix Llobregat van tenir una de molt clara en el llançament d’una falta que, entre el porter i el travesser, van impedir que acabés en gol. En la tanda de penals els gironins van estar més encertats i es van alçar amb el trofeu.

El Jàbac va completar el podi. Els trofeus individuals van ser per a Adrià Milà, del Gavà, com a millor porter, i Milos Zuck, del Girona, com a millor jugador.

Final Manolo Guerrero

Adrià Milà, de l’EF Gavà, va ser designat com a millor porter

Final Manolo Guerrero 2

Milos Zuck, del Girona FC, va rebre el premi a millor jugador