El Govern alerta d’alguns acords electoralistes que busquen la confrontació

El ple d’aquest mes arriba amb 22 punts a l’ordre del dia, 11 dels quals són propostes de resolució presentades pels diferents grups polítics. En el ple també es donarà lectura als 21 acords aprovats per la Junta de Portaveus. Justament pel què fa a aquests 21 acords, el portaveu del Govern Municipal ha instat a la resta de grups a reflexionar sobre quines d’aquestes propostes són en benefici de la ciutat i quines són de marcat to electoralista.

El ple aprovarà definitivament la darrera pròrroga fins a finals d’any a Mina d’aigües, pel servei d’abastament d’aigua a la ciutat. També s’aprovarà la constitució dels òrgans de govern i administració de la nova entitat gestora “Terrassa Cicle de l’Aigua EPEL”. Amb aquesta aprovació es culmina el procés de remunicipalització del servei en la tercera ciutat més gran de Catalunya.

El ple també aprovarà la subrogació a FUPAR d’un espai de 1.500 metres quadrats al Condicionament Terrassenc. El contracte s’ha allargat fins als 45 anys de cessió per a l’activitat de Teixidors, per compensar l’alta inversió que farà l’entitat i que puja a més de 500.000 euros. Entre les 11 propostes de resolució, el ple aprovarà fer fill predilecte de la ciutat a l’arquitecte Lluís Muncunill i incorporar el seu retrat a la galeria de terrassencs il•lustres que pengen de les parets del ple.