El govern fa un balanç positiu del servei d’aules d’estudi nocturn a la BCT durant el maig i el juny

Bona resposta per part de les persones usuàries del servei d’aules d’estudi nocturn. La Biblioteca Central de Terrassa ha ofert aquesta possibilitat del 2 de maig al 22 de juny amb l’objectiu de facilitar un espai per preparar els exàmens. L’equipament ha ampliat el seu horari habitual fins a les 12 de la nit, de dilluns a dissabte.

Durant aquests gairebé 2 mesos, la mitjana d’ocupació ha estat de 40 persones diàries. Per franges horàries, la més sol·licitada ha estat la de les 9 de la nit i la que menys, la de les 12h. Pel que fa als dies de més afluència, destaquen el 5, 8 i 10 de juny.

L’obertura de la BCT com a aula d’estudi en horari nocturn ha donat continuïtat a la prova pilot que es va fer el gener de 2016 i també durant els mesos de desembre i gener de 2017.

La iniciativa és el resultat de l’anàlisi d’una enquesta feta al col·lectiu d’estudiants, així com dels contactes establerts amb els agents educatius.

La Biblioteca del Campus de la UPC a Terrassa també ha obert les seves portes fins a les 12 de la nit durant tots els dies del mes de juny. En aquest període, l’equipament ha rebut una mitjana de 948 visitants.

Al Campus, l’oferta també s’ha vist ampliada amb dues aules d’estudi situades a l’edifici TR10 que han obert cada diumenge, del 14 de maig al 18 de juny. Durant aquest període, 25 persones n’han fet us.