El govern ha de recórrer al vot de qualitat de l’alcalde per aprovar la pròrroga del servei del bus

Ha calgut el vot de qualitat de l’alcalde, Alfredo Vega, per a que s’aprovés la pròrroga de la concessió del servei de bus a TMESA fins a desembre del 2018.

A favor, el PSC i el PDECAT, que sumarien 12 vots, però que amb l’absència de Meritxell Lluís, que és a Madrid, s’han quedat en 11. En contra, els 11 vots de Terrassa en comú, Esquerra i la CUP. L’abstenció del PP i Ciutadans no ha decantat la balança i, després de dues votacions, ha forçat l’alcalde a desempatar. El PDECAT ha justificat el suport per responsabilitat.

Terrassa en comú, Esquerra-Mes i la CUP han retret al govern que prorrogui el servei de bus només fins el desembre de 2018 quan la nova licitació no es farà fins la primavera del 2019, sense comptar la possible demora pels recursos que es puguin presentar.

El PP no ha volgut posar pals a les rodes a la pròrroga però si que ha criticat que no s’hagi solucionat abans. I Ciutadans lamenta que els partits d’esquerra hagin prioritzat la municipalització de l’aigua al transport públic.

Amb aquesta aprovació es formalitzarà un nou contracte  de transport urbà pel període d’un any amb les mateixes condicions que el contracte d’enguany.