El govern limita a un màxim de 10 persones les trobades i recupera el toc de queda nocturn

El govern ha presentat noves mesures per reduir la propagació de la Covid-19, especialment en el context de les dates nadalenques. La primera en aplicar suposa la limitació a un màxim de 10 persones les trobades per tal de reduir la interacció.

El govern també acaba d’anunciar en roda de premsa d’urgència aquest dilluns al vespre que torna a aplicar el tancament de l’oci nocturn, així com la reducció d’aforaments al 50% a l’interior en la restauració; però es mantindran al 100% a les terrasses. A la cultura, el comerç, els gimnasos i l’esport federat, l’aforament quedarà limitat al 70%.

Des de la Generalitat no es descarta la possible recuperació del toc de queda nocturn (d’1 a 6 am) si la incidència de la Covid-19 és molt elevada.

La resta de mesures passarien per l’impuls de la vacunació i el foment del teletreball, tant a la funció pública com al sector privat.

Totes aquestes mesures estan pendents d’aprovació per part del TSJC i entrarien en vigor la nit de dijous a divendres  amb una vigència de 15 dies.

Govern Covid