El Govern municipal crea un Centre de Serveis per al personal sanitari a l’Hotel Don Cándido

El Govern municipal ha acordat crear un Centre de Serveis per a tot el personal dels centres sanitaris de la ciutat a l’Hotel Don Cándido, a través d’un acord al qual s’ha arribat amb l’empresa i que permet disposar de les 76 habitacions de l’establiment per destinar-les a aquest servei.

El Centre de Serveis per a personal sanitari es posarà en marxa el proper divendres, 27 de març. Permetrà facilitar a tot el personal sanitari que ho desitgi, quan finalitzin els seus torns de treball i abans de tornar a casa dutxes i vestuaris, espais per a descans, condicions higièniques adaptades a l’actual situació i aparcament.

Per altra banda, el nou Centre de Serveis també podrà acollir professionals sanitaris de la ciutat que treballin a centres d’altres poblacions, a través d’un sistema que s’establirà i es comunicarà els propers dies.

L’Ajuntament també ha acordat amb el Pàrquing del Passeig que el personal sanitari de Mútua Terrassa hi podrà aparcar gratuïtament les 24h del dia.

El Govern municipal ordena el tancament de totes les fonts de les places i espais públics de la ciutat
El Govern municipal, amb l’objectiu de reforçar les mesures de prevenció que s’han adoptat els darrers dies, ha decidit ordenar el tancament de totes les fonts de les places i espais públics de la nostra ciutat.

Donació a El Rebost de 1.500 quilos d’aliments que haurien estat destinats a dinars a centres educatius en situació de normalitat
Les empreses que gestionen el servei de menjadors de les escoles (SERHS) i de les escoles bressol i escoles d’educació especial (SERUNION) han fet donació a El Rebost de més de 1.500 kilos d’aliments, que haurien estat destinats als dinars als centres educatius si el curs estigués continuant amb normalitat.

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament dona suport en la selecció de personal per als hospitals i centres geriàtrics de la ciutat
El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Terrassa, gestionat per l’empresa municipal Foment de Terrassa, SA, està treballant directament amb l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa, amb el Consorci Sanitari de Terrassa i amb centres geriàtrics de la ciutat per donar resposta a la necessitat de contractar personal de forma urgent arran de la situació d’emergència sanitària provocada per la pandèmia del Coronavirus.

El Servei d’Ocupació a data d’avui ha rebut 402 candidatures, de les quals ha seleccionat 8 persones graduades en medicina, 10 personal d’infermeria, 66 auxiliars de clínica, 11 persones zeladores, 30 gerocultores i 16 persones formades en neteja hospitalària. En total, 141 persones que ha derivat als centres hospitalaris i geriàtrics de Terrassa.
També s’estan gestionant ofertes que no corresponen al sector sanitari, sinó a l’alimentari. Entre les ofertes publicades destaquen les de personal per a secció fruiteria, carnisseria i caixa de supermercats.

L’última setmana, i fins al dia d’avui, 105 empreses han contactat amb Foment de Terrassa, SA, per consultes o per detecció de necessitats de perfils professionals, 190 persones s’han donat d’alta a la borsa de treball i diàriament es revisen les sol·licituds, gestionen la seva inscripció i es validen les dades telefònicament, per acabar el tràmit d’inscripció al registre i a la borsa de treball.

Canal Terrassa TV potenciarà la programació infantil i juvenil
El Govern municipal ha valorat positivament la proposta de Canal Terrassa TV (Societat Municipal de Comunicació) per tal de potenciar la programació infantil i juvenil a la televisió i a les xarxes locals.

Dins d’aquesta programació s’emetran els espais: Què faig avui per sopar, amb Ada Parellada, el concurs Picalletres, Oh my goig, premi per a la Diversitat en l’Audiovisual a la Categoria Televisió, Dibuixacontes, ” o un espai d’entrevistes fetes a través d’skype. També s’impulsa el concurs de contes Coronacontes. També s’emet, des d’avui, un nou espai: Ens quedem a casa, produït per laXarxa Audiovisual Local, amb recomanacions culturals, consells d’activitat física, entrevistes…