El Govern municipal demana a la ciutadania que té segones residències que no hi vagi

En la reunió diària del Comitè d’Emergència s’ha fet seguiment de la situació a la ciutat generada per la crisi del Coronavirus i entre altres coses l’executiu local fa una crida a la ciutadania a continuar respectant les normes del confinament i del decret d’Estat d’Alarma.

Demana, especialment a aquelles persones que tenen segona residència que no s’hi desplacin aquests dies festius ni mentre duri el confinament. Recorda que, encara que sigui Setmana Santa, les restriccions que afecten els desplaçaments no han variat i, per tant, anar a una segona residència no està permès. En aquest sentit, la Policia Municipal està donant suport a Mossos d’Esquadra en els controls per detectar els desplaçaments no permesos, des d’aquest dimecres i fins dilluns vinent. Des el Govern municipal es reitera que és essencial respectar el confinament per tal de frenar la propagació de la pandèmia, i s’apel·la a la responsabilitat col·lectiva per no posar en risc la salut de tothom.

La segona qüestió tractada és la represa de l’activitat política a la ciutat. L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha convocat una reunió extraordinària de la Junta de Portaveus per a la setmana vinent, passada la Setmana Santa. La reunió es farà el dimarts 14 d’abril a les 17 h. i es farà un seguiment de la situació derivada de la pandèmia i dels calendaris de les reunions del mes d’abril. Així, s’haurien de convocar reunions de les comissions informatives, el 17 d’abril es reuniria la Junta de Govern i el ple ordinari, seria pel divendres, 24.