El Govern Municipal es felicita pel funcionament de la campanya ‘Nadal per a tothom’

L’equip de govern valora positivament la programació amb la qual el mateix consistori es va proposar impulsar aquestes festes a la ciutat, la campanya titulada ‘Nadal per a tothom’. El govern encapçalat per Jordi Ballart es consideren “satisfets” del retorn obtingut de la ciutadania, tant per l’assistència als actes com per les opinions i crítiques rebudes.

Un dels principals objectius d’aquest ‘Nadal per a tothom’ era oferir oportunitats perquè tots els terrassencs poguessin celebrar les festes. És per això que el 24 de desembre l’Ajuntament, en col·laboració amb la Creu Roja de Terrassa i el Gremi d’Hostaleria de Terrassa i Comarca, va organitzar un dinar a la Masia Freixa per a persones en situació de solitud involuntària. En aquest cas, s’hi van aplegar 35 terrassencs. En la mateixa línia, la iniciativa “Un plat més a taula” demanava a famílies de la ciutat que s’oferissin voluntàries per acollir al dinar de Nadal una persona en aquesta situació de solitud involuntària. S’hi van presentar una vintena, tot i que la majoria de convidats van declinar la invitació i només dos hi van acabar participant.

Aquest també ha estat el Nadal de la pista de gel cent per cent accessible al Vapor Gran: de les més de dotze mil entrades venudes, gairebé un centenar han estat d’usuaris que han pogut patinar gràcies a dispositius per a persones amb diversitat funcional.

Pel que fa al dispositius especials de neteja i recollida selectiva, s’han pogut mantenir i intensificar gràcies a 73 incorporacions. Com també és habitual per aquestes dates, des de la Policia Municipal s’ha activat el Pla Especial de Trànsit i Seguretat, el qual s’allargarà fins dissabte.

Segons l’alcalde Jordi Ballart, en els pròxims dies ja es començarà a pensar en el futur d’aquest model de Nadal, consensuant-ne les millores amb les entitats i les agrupacions comercials de la ciutat.