El govern municipal ha començat el 75% de les actuacions previstes

L’equip de govern ha iniciat el 75% de les actuacions contemplades al seu programa en el primer any de mandat. En aquest temps, ha executat gairebé 100 milions d’un pressupost municipal de 267 milions d’euros. Són les grans xifres del balanç fet aquest dimarts per l’alcalde Jordi Ballart i els seus socis de govern: Esquerra Republicana i Junts per Terrassa.

Balanç primer any mandat JORDI BALLART

L’han fet a les instal·lacions del futur Casal del Roc Blanc, que obrirà les portes després de l’estiu. En l’acte han estat acompanyats per tots els regidors i regidores de la corporació municipal, així com els responsables tècnics.

Balanç primer any mandat ONA MARTÍNEZ

En aquest sentit, Ballart ha destacat el gran paquet de mesures dutes a terme per posar al dia la ciutat. Són actuacions urbanístiques però també de manteniment, neteja, gestió de residus, seguretat, economia i ocupació.

Balanç primer any mandat MERITXELL LLUÍS

Conscient de tota la feina que queda per fer, l’equip de govern es mostra capacitat i determinat per consolidar les millores iniciades. També per revisar i reformular les que no estiguin donant els resultats esperats.

Balanç primer any mandat