El govern municipal lliura 50.000 mascaretes a l’Associació de Polígons

Són les 50.000 mascaretes que l’Ajuntament ha lliurat a l’Associació de Polígons de Terrassa, associada a la Cecot. El lliurament l’han materialitzat aquest dilluns l’alcalde Jordi Ballart i el president de l’entitat, Jordi Vilar, amb membres dels seus equips. Forma part del milió de mascaretes que va adquirir el govern municipal amb el compromís de garantir mascaretes a la ciutadania.

El mateix matí algunes empreses ja han passat per la Cecot a recollir el seu lot de cent mascaretes pel seu personal.

La setmana passada el govern municipal i la Cecot van mantenir una trobada per parlar de l’impacte econòmic de la Covid-19. L’alcalde, Jordi Ballart, lamenta que el govern espanyol dona molt poc oxigen a les finances municipals i que l’únic instrument que tenen els Ajuntaments per pal·liar la crisi és la fiscalitat.

En la breu reunió que han mantingut govern i Associació de Polígons han parlat del Pla de millora i modernització de polígons que s’ha de reprendre quan la situació s’acabi de normalitzar.

El president de l’Associació de Polígons de Terrassa confia que les empreses hagin pogut reprendre la seva activitat, sobretot quan entrem a la fase 3 d’aquí a una o dues setmanes. Ara bé adverteix que algunes ja no tornaran a aixecar la persiana.