El govern municipal organitza unes jornades sobre les oportunitats del comerç local

Primera de les tres sessions que organitza l’Ajuntament a la Masia Freixa per garantir la qualitat de l’oferta comercial de Terrassa. Són sessions especialment adreçades a professionals del sector però obertes també a tothom.

En aquesta primera jornada Núria Beltran, directora de l’Escodi, ha explicat les principals conclusions de l’estudi sobre hàbits de compra i consum a Terrassa que va fer l’any passat la Diputació amb la col·laboració del l’Ajuntament. L’enquesta situa els horaris comercials i la professionalitat dels comerciants com a aspectes més ben valorats i els preus, l’oferta d’oci i l’aparcament com a més negatius.

La propera sessió serà dilluns vinent i anirà a càrrec de Maria Lluïsa Esteve, que parlarà de noves formes de gestió de centres comercials urbans. Posarà com a exemple els Districtes de Millora Empresarial d’Amèrica del Nord i del Regne Unit.

Les sessions “Parlem de comerç” es tancaran el 9 d’abril amb una tala rodona sobre reptes de futur del comerç ciutadà amb la participació de representants de les administracions i de l’Associació Espanyola per a la Gestió de Centres Urbans.