El govern municipal veu preocupant l’ERO de Roler i ofereix suport als treballadors

La setmana passada l’empresa de productes càrnics Roler, presentava un expedient de regulació d’ocupació que afectava 126 dels seus 162 treballadors, tres quartes parts de la plantilla.

Els sindicats denuncien que es tracta d’una deslocalització ja que, des que el grup Costa Food va comprar Roler l’any passat, ha anat traslladant maquinària i producció a la planta que l’empresa té prop de Cáceres. A Terrassa només quedarà l’estructura administrativa, que no poden dur a Extremadura per falta d’espai, però que creuen també acabarà sent traslladada.

Aquest dijous dues representants del comitè d’empresa de Roler s’han reunit amb la tinent d’alcalde de Promoció econòmica i Projecció de la Ciutat, Núria Marín, per buscar el suport del govern municipal a una decisió que veuen injustificada.

Dimarts els treballadors de Roler ja es van manifestar davant de l’empresa en protesta per l’expedient de regulació d’ocupació. Faran més accions de protesta en funció de com vagin les negociacions amb la direcció. Li exigeixen la continuïtat de l’activitat a Terrassa i el manteniment de tots els llocs de treball.