El Gremi de Ferreteria de Catalunya s’adhereix a la Cecot

El Gremi de Ferreteria de Catalunya s’ha adherit a la patronal catalana Cecot mitjançant la signatura d’un conveni. El Gremi ja formarà part activa com a membre de ple dret a l’assemblea del pròxim 26 de juliol.

El Gremi representa el comerç de ferreteria, subministrament industrial, bricolatge i parament per a la llar, enfront de l’Administració i les institucions públiques i privades. Alhora, el Gremi defensa els interessos del sector, col·labora en la formació social i professional, i facilita tota la informació necessària als seus afiliats. Igual que la Cecot, el Gremi té com a repte afrontar la manca de professionals qualificats, els preus de les matèries primeres i l’energia, l’excés de burocràcia, la preocupació per la sostenibilitat i aspectes mediambientals o l’increment dels ciberatacs.

Així, amb aquest conveni, la Cecot i el Gremi de Ferreteria de Catalunya inicien una nova etapa de cooperació que beneficiarà les empreses del sector, contribuint a la seva professionalització i competitivitat.