El Gremi de Flequers es reivindica repetint la Gran Festa del Pa

Aquest dissabte Terrassa tornarà a acollir la Gran Festa del Pa. Després de l’èxit de la primera edició, ara fa un any, el Gremi de Flequers i Pastissers de Terrassa i Comarca referma l’aposta per reivindicar el consum de pa de qualitat amb una jornada festiva. La ubicació tornarà a ser la plaça de la Torre del Palau, en record d’una Torre del Palau de 5m feta amb pa pel mateix gremi l’any mil 1990.

La fórmula de la Gran Festa del Pa serà la mateixa que l’any passat, dues hores pensades sobretot per als més petits on la principal novetat serà un pintacares amb en Walter Capdevila. El cantant Miqui Giménez exercirà de mestre de cerimònies i la festa arrencarà a les 17h amb una sessió de contacontes a càrrec de l’entitat ‘Vet aquí que’. Estrenaran un conte fet expressament per l’ocasió que es repetirà en una nova sessió a les 18h. Entremig, a les 17.30h, el Gremi convidarà tothom a un berenar de pa amb xocolata. La festa acabarà a les 19h amb l’entrega de premis d’un concurs de dibuix. S’hi pot participar durant tota la setmana amb unes cartolines als forns i pastisseries agremiats i també el mateix dissabte a la Torre del Palau.

La presentació de la 2a edició de la Gran Festa del Pa s’ha fet aquest dilluns dia 16 coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Pa.