El Gremi de Flequers i l’Ajuntament agraeixen la tasca dels professionals de les residències amb un esmorzar

En el marc del Dia Internacional de la Família, el Gremi de Flequers i Pastissers de Terrassa i l’Ajuntament de Terrassa han volgut reconèixer i agrair la tasca dels professionals que treballen a les residències de la ciutat amb un esmorzar que les fleques del Gremi han fet arribar a primera hora del matí.

En una carta conjunta signada per la presidenta del Gremi de Flequers, Fanny Novell i l’Alcalde, Jordi Ballart, expressen als treballadors i treballadores de les residències la intenció d’homenatjar-los  amb aquest gest i agrair-los la feina que desenvolupen i que han desenvolupat més intensament des de l’inici de la pandèmia de coronavirus.

Novell explica que “des del Gremi volíem agrair de forma molt especial la feina que han fet les persones que treballen a les residències i que tenen cura dels nostres pares, mares, avis, àvies, germans o germanes. És per això que avui que és el Dia Internacional de la Família els hem volgut fer arribar esmorzar a totes les residències de Terrassa”.