El Gremi de la Construcció lliura la insígnia commemorativa a Juan Ruiz Hinojo

El Gremi de la Construcció del Vallès ha celebrat aquest dimarts l’Assemblea General Ordinària. L’entitat ha presentat els resultats anuals, les activitats desenvolupades durant l’últim any i els objectius i reptes per al pròxim exercici. El Gremi ha reafirmat el seu compromís amb la qualitat, la competitivitat i la defensa dels interessos del sector de la construcció.

Un dels moments més destacats i emotius de la jornada ha estat el lliurament de la insígnia del Gremi a Juan Ruiz Hinojo, reconeixent la seva contribució al sector. Ruiz, de 68 anys, ha estat al capdavant de l’empresa Construccions Ruiz Coloma fins la seva jubilació.

En el marc de l’assemblea també s’ha donat la benvinguda a José González de Finsa Arquitectura i Daniel Martínez de Bellfill&Molina, com a nous membres de la Junta Directiva, reforçant així l’equip directiu del Gremi.

Durant l’assemblea s’han destacat diverses iniciatives formatives i de col·laboració impulsades pel Gremi. Entre aquestes, el curs de formació sobre gestió de projectes constructius, coorganitzat amb el Gremi de Constructors de Barcelona i finançat pel CONFORCAT, que ha tingut una gran acollida entre els membres.

El president del Gremi ha subratllat també el marc de difusió impulsat per l’entitat en relació a les mesures adoptades per combatre les ocupacions il·legals, així com la participació en el programa HelpEmpresa que treballa per orientar i reforçar diferents àmbit de gestió empresarial.

Entre els serveis més destacats en aquest exercici, s’inclouen la interlocució amb l’Administració local, un canal de denúncies d’intrusisme per garantir la seguretat i professionalitat del sector, un protocol d’ocupacions il·legals coordinat amb els cossos de seguretat i acords amb empreses de seguretat com SUA CORP per incrementar la protecció dels habitatges.

El Gremi ha establert una sèrie d’objectius per a l’any vinent. En aquest sentit destaca la continuïtat de la representació activa en diverses juntes directives i comitès, així com la defensa de polítiques laborals, fiscals i econòmiques que assegurin la supervivència de les empreses del sector.

Foto: Cecot