El Gremi de la Construcció trasllada al conseller Miquel Sàmper la seva preocupació per les ocupacions il·legals

El president del Gremi de la Construcció del Vallès i membre del comitè executiu de la Cecot, Antoni Palet, ha traslladat al nou conseller d’interior, el terrassenc Miquel Sàmper, la preocupació de les empreses del sector davant l’alt nombre de casos d’ocupacions il·legals i la inseguretat jurídica que genera. El col.lectiu alerta que aquesta situació pot comportar que molts dels projectes es vegin aturats, frenant la reactivació d’una part del mercat.

Ha estat en la primera visita institucional de Sàmper com a conseller a la seu de la patronal. Durant la trobada els representants econòmics i polítics han tractat altres temes amb incidència en el desenvolupament econòmic com ara la situació global de la pandèmia, els terminis de gestió de les llicències d’activitat, així com el fet de plantejar una iniciativa que permeti reforçar la seguretat pública mitjançant el desenvolupament d’accions que pugui complementar la seguretat privada.

Hi han participat membres del comitè executiu de la Cecot, encapçalada pel seu president, Antoni Abad; el director General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Manuel Pardo, i l’inspector sub-director general Tècnic de la GDPEIS, Antonio Ramos.