El Gremi d’Hostaleria estrena temporada amb un festival de música i combinats

El que abans coneixíem com a Festival Música & Gintònic ara es diu Festival Música i Més. El Gremi d’Hosteleria d’aquesta manera pretén mantenir el format d’altres anys, música en directe a bars i terrasses, però aquest cop ampliant l’oferta a tot tipus de combinats i no només al gintònic.

El nou Festival s’ha presentat amb un acte a la Plaça Vella, amb l’elaboració de cocktails en directe, música i una petita degustació. El Gremi d’Hostaleria vol aprofitar aquest esdeveniment també per promocionar la vida nocturna a Terrassa, que considera, de vegades, menystinguda.

El primer Festival Música i Més tindrà lloc del 21 al 30 de setembre, donant el tret de sortida gastronòmica a la nova temporada. S’ha ampliat el nombre de participants, que arriba a setze, distribuïts, sobretot, pel Centre i Ca N’Aurell. Tots ells programaran actuacions de petit format, com duets acústics, solistes, propostes de jazz i sessions amb DJ. El festival tindrà presència també a Vacarisses amb un concert de rock dissabte 29 a la nit a la piscina del poble.