El Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca celebra la 2a edició dels Menús de Tapes

Croquetes de confit d’ànec amb poma, biquini trufat, coulant d’ou amb bolets i pernil són algunes de les delícies que es podran gaudir a partir d’aquest cap de setmana. El Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca amb la col·laboració d’Estrella Damm presenten la segona edició dels Menús de Tapes després de l’èxit obtingut l’any passat. La jornada començarà el proper divendres dia 6 fins al diumenge dia 22 d’abril i participaran 19 restaurants, repartits entre Terrassa, Viladecavalls i Vacarisses.

Durant aquests quinze dies es podran degustar els millors menús de tapes proposats pels diferents establiments, on s’inclouran tapes creatives i innovadores (cinc tapes per menú com a mínim) acompanyades de dues begudes (Estrella Damm de 33 cl. o aigua) i un postre deliciós a un preu mitjà de 20/25 euros per persona.

Les guies per poder seguir aquesta jornada es podran trobar als mateixos establiments que la fan, al Gremi o a l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Terrassa (Casa Masia Freixa).

Els establiments participants són: el Bar Restaurant Parada, el Bizarre Restaurant&Cocktails, el Casal de Cultura de Vacarisses, el Dot, El Cafè de l’Aula, El Cultural, El Disset, El Racó del Cava, L’Alegria del Teatre, Hostal del Fum, La Cuina d’en Brichs, La Taverna del Ciri, La Torreta, La Venta, el Llumí Restaurant, el Restaurant Sara, el Ristol Viladecavalls, el Súbit Restaurant i Zurito.