Premiats Joves X Terrassa 2022 Rotary

El Grup de Joves de la Fàbrica de Can Tuselll, 25è Premi Joves x Terrassa

El Grup de Joves de la Fàbrica de Can Tusell s’ha endut el primer premi dotat amb 3.000 € pel projecte Apadrinem de la 25ena edició dels Premis Joves x Terrassa. El segon premi de 2.000 € ha estat pel projecte  Tu tries als barris de l’Associació socioeducativa Tu Tries Jove . Per últim  l’Associació Juvenil Sarau de Terrassa – Salesianes amb el projecte Tu Sarau ha rebut els 1.000 euros del tercer premi.

El Rotary Club de Terrassa ha lliurat els guardons  corresponents al 2022.  L`acte ha tingut lloc aquest dimarts 24 de gener durant la celebració d’un sopar a l’Hotel Don Cándido.

En la decisió del jurat s’han valorat especialment les tasques de caire solidari i també en les que predomini el servei i l’altruisme desinteressat . En l’edició de l’any 2022 hi han participat 10 projectes.

Joves x Terrassa ha arribat a la seva 25ena edició. Així es  posiciona aquest premi com un dels més importants de la ciutat en l’àmbit del recolzament a les iniciatives joves de caire solidari.

 Aquest any la governadora del Districte 2202 de Rotary Espanya, Ingrid Steinhoff, ha assistit a l’entrega dels guardons, acompanyada per un representant de l’Obra Social La Caixa, patrocinador del primer premi.

 [Fotos: Rotary Club de Terrassa ]