teatre Un Mort Darrera La Porta

El Grup de Teatre dels Amics de les Arts estrena la comèdia d’intriga ‘Un mort darrere la porta’

https://www.youtube.com/watch?v=ZNZaOHNLwOg&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fterrassadigital.cat%2F&feature=emb_title

Després de l’èxit de l’any passat amb tot un clàssic de Shakespeare com Molt Soroll per a no res i com ja és habitual, el Grup de Teatre dels Amics de les Arts torna als escenaris pels volts de Nadal. En aquesta ocasió representaran Un mort darrere la porta. 

Dirigida per Antoni Garrich, hi participen Anna Massallé, Maria Mercè Monterde, Anna Clariana, Montse Martínez, Maria Miralda, Mercè Coll, Gemma Terés i Marta Espachs.

Es tracta d’un text d’intriga amb un assassinat, vuit dones sospitoses i el misteri per resoldre.

Un mort darrere la porta s’estrenarà aquest divendres i es representarà aquest cap de setmana i el que ve, divendres, dissabte i diumenge. L’estrena estava prevista pel 26 de novembre però es va haver d’ajornar. Les entrades es poden comprar a Entrapolis i tenen un cost de 8 euros.

A banda de la nova obra, el Grup de Teatre dels Amics de les Arts té programada mitja dotzena de representacions de Molt soroll per a no res en mostres i concursos d’arreu de Catalunya.