Shakespeare molt soroll per res

El grup de teatre dels Amics porta a escena el clàssic de Shakespeare ‘Molt soroll per res’

El grup de teatre d’Amics de les Arts estrena el pròxim 5 de noviembre la popular comèdia del clàssic anglès, William Shakespeare, Molt soroll per res. Aquesta és la primera vegada que el grup de l’entitat multicultural del centre porta a escena un muntatge de l’autor “que sempre ens ha fet molt de respecte i que aquesta temporada portem una de les seves comèdies més conegudes”.

L’obra explica els embolics amorosos de diverses parelles i els seus alts i baixos en les seves relacions. Un muntatge tradicional de la comèdia anglesa més clàssica amb un plantejament, nus i sobretot final feliç. Shakespeare parla en aquesta obra de com l’amor i la veritat triomfen per damunt la calumnia. Com tot el teatre de Shakespeare aquesta comèdia fa emmirallar l’espectador en la seva pròpia vida i li recorda que cada vegada s’ha de ser millor i no renunciar a les nostres veritables creences.

Segons una adaptació de Toni Garrich, l’obra es podrà veure fins al 12 de desembre en horaris de divendres i dissabtes a dos quarts de deu de la nit i diumenges a les 6 de la tarda.

Shakespeare molt soroll per res