El grup de teatre dels Salesians estrena un espectacle amb caire solidari

El grup de teatre Ja Som Algú, dels Salesians de Terrassa, es prepara aquests dies per l’estrena de l’obra Gerónimo Stilton. Un muntatge musical ple de misteri, fantasia i emoció, dirigit principalment al públic familiar. En aquest cas, però, les aventures d’aquest intrèpid ratolí tindran també un caire solidari. I és que tota la recaptació que es faci amb l’actuació del diumenge 15 d’abril es destinarà a una associació local que lluita contra la histiocitosis.

Durant aquest cap de setmana es realitzaran les dues primeres funcions: una, dissabte, dirigida a esplais i grups de teatre i l’altra, diumenge, al públic general. La representació solidària serà el diumenge següent, a les cinc de la tarda, al mateix teatre dels Salesians, ubicat al carrer de Sicília. La companyia egarenca porta gairebé un any i mig preparant aquesta obra, codirigida entre cinc membres del grup.

Les entrades, que es podran adquirir a taquilla una hora abans de l’inici de cada funció, tindran un preu de 5 euros per al públic adult i de 4 per als menors de 13 anys.