El Grup Municipal de C’s creu que “el nou cartipàs està al servei d’una ambició personalista”

El portaveu municipal de Ciutadans (C’s), Javier González, ha afirmat en un comunicat que “el nou cartipàs de l’Ajuntament de Terrassa està al servei d’una ambició personalista”. El regidor ha valorat així la presentació del nou govern local i ha advertit que el projecte polític que dirigirà la ciutat (Tot per Terrassa i ERC), “oferirà el vessant més populista d’un alcalde que es reafirma en una manera d’actuar mediàtica i emotiva, allunyada de la gestió eficient dels recursos materials”.

González ha estat molt crític també amb la designació d’Isaac Albert (ERC) al capdavant de les àrees de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat. Ha advertit que “la responsabilitat de generar ocupació i atreure la confiança de nous inversors s’ha deixat en mans d’ERC”. El regidor ha recordat que Albert “va donar suport i continua donant suport als responsables del cop d’octubre de 2017, que entre altres coses ha provocat la marxa de més de 5.000 empreses de Catalunya”.

D’altra banda, ha afegit que el programa del nou govern “marca com a línia estratègica la municipalització de serveis com el transport”, a pesar que actualment és eficient i està molt ben valorat pels usuaris. En aquest sentit, ha insistit que a més “la municipalització de l’aigua en l’anterior mandat està sota sospita de legalitat” després d’una sentència judicial contrària.

El responsable de Ciutadans a Terrassa ha mostrat les seves reserves sobre la designació de Lluïsa Melgares (que ja va ser regidora pel PSC en l’anterior mandat) al capdavant de Territori. En opinió de González, “el seu currículum fa difícil confiar que aconsegueixi que l’urbanisme sigui el motor de transformació i dinamització que Terrassa necessita”.

A l’espera de conèixer les línies dels nous responsables de la resta d’àrees, el portaveu de C’s ha destacat la creació de la figura d’un coordinador general: “Isidre Colás és una persona prestigiosa i respectada per totes les forces polítiques”, però “el seu nomenament és una prova més que l’alcalde es desentendrà de la gestió pública per a gestionar la seva pròpia agenda personal”.

Finalment, Javier González ha insistit que “des de C’s defensem que la millor manera de reduir l’atur de la nostra ciutat és oferint confiança als inversors”, però també “creant oportunitats en sectors que ens han donat marca de ciutat com la cultura i l’esport i recolzant-nos en altres àrees com l’urbanisme i la Universitat”.